Kortenaken: eerste rustplek na twee intense dagen

Bij het verlaten van Stevoort stonden er opnieuw enkele supporters langs de weg. Op gepaste wijze heb ik dit warme dorp langs de grote poort mogen verlaten.
Vandaag stond er een kortere route op het programma dan oorspronkelijk gepland. Bedankt Anneleen om zo snel een alternatieve slaapplaats te vinden in Kortenaken. De hele crew stond in deze onvoorziene omstandigheden paraat. ’s Middags ontstond er wat hilariteit rondom de heerlijke lunch die à la minute door Liesbet werd verzorgd in plaats van Sandra . Toch werden er volop complimenten uitgedeeld aan Sandra die er niet was. De sfeer zat goed en zo verliep ook de korte namiddagetappe. Wat een mooie dag weer.
Het was Peter die bij zijn afscheid mij even sprakeloos maakte toen hij spontaan zei: “Mario, gij zijt niet alleen een inspiratiebron voor mensen met een beperking, maar voor ons allemaal!” Het kwam recht uit het hart. Dit is toch wel wat wij voor ogen hadden met ons project, een inspiratiebron zijn voor iedereen. En op deze manier lopen we zij aan zij.
Na een heerlijke maaltijd bij mijn nieuwe gastgezin, verblijf ik vanavond alleen in hun huis. Dit is onverwacht heel fijn om dit ook eens te beleven. Zo lijkt Kortenaken wel op een rustplek na de eerste intense en prachtige dagen in Limburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.