Mijn “roadbook” staat op punt

Bij de lancering van ons project tekende ik een ruwe schets uit van hoe mijn route er zou kunnen uitzien om van Maasmechelen naar Blankenberge te wielen.

Amper één maand later en na zoveel warme reacties staat de route helemaal op punt.  Uit alle aanbiedingen om mij voor een nacht een bed aan te bieden heb ik een keuze moeten maken. Ik koos uiteindelijk voor 9 slaapplaatsen.  Niet gemakkelijk, want zoals je weet is kiezen ook altijd een beetje verliezen.  Ik hoop daarom diegenen waar ik niet verblijf toch nog ergens onderweg te mogen ontmoeten.  Om een stukje mee op pad te gaan kan je je trouwens wel nog steeds melden via www.sidetoside.be/mijnroute.

Hier is het dan, mijn gedetailleerd roadbook. Als je klikt op de dagroutes, zie je een detail van elk dagschema. Je kan dan bijna precies zien waar ik mij wanneer ongeveer zal bevinden. Het tijdschema is indicatief.

Vrijdag 29 oktober: Maasmechelen – Genk: 21,30 km

Zaterdag 30 oktober: Genk – Stevoort: 29,90 km

Zondag 31 oktober: Stevoort – Kersbeek-Miskom: 31,70 km

Maandag 1 november: Kersbeek-Miskom – Kessel-Lo: 29,10 km

Dinsdag 2 november: Kessel-Lo – Sint-Katelijne-Waver: 34,40 km

Woensdag 3 november: Sint-Katelijne-Waver – Hamme: 39,20 km

Donderdag 4 november: Hamme – Lochristi: 30,30 km

Vrijdag 5 november: Lochristi – Eeklo: 35,50 km

Zaterdag 6 november: Eeklo – Oedelem: 21,40 km

Zondag 7 november: Oedelem – Blankenberge: 31,10 km

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.