Fondsenwerving

Met deze sportieve uitdaging wil ik niet alleen de Vereniging voor Spina Bifida en Hydrocephalus onder de aandacht brengen. Wij zijn elk jaar ook hard op zoek naar de nodige financiële steun om activiteiten voor onze leden te organiseren. Door deze steun kunnen kinderen en volwassenen met spina bifida jaarlijks genieten van de vakanties en kampen die wij organiseren in binnen- en buitenland. En daarnaast kunnen wij ook voor onze informatiekanalen en onze educatieve activiteiten – zoals studiedagen – jullie steun goed gebruiken.

Wil jij als vereniging, organisatie of individu onze Vereniging voor Spina Bifida en Hydrocephalus vzw een financieel duwtje in de rug geven, dan kan je steeds sponsoren aan 15 cent per kilometer. Wanneer je de volledige tocht sponsort (=300 km) maak je dus 45 EUR over. Uw gift vanaf 40 EUR is fiscaal aftrekbaar. Graag bij uw overschrijving ‘gift side to side’ vermelden.

Bedrijven kunnen intekenen op 1 van de 3 sponsorformules.  Bij de ‘bronzen formule’ betaal je als ondernemer 100 euro.  Hiervoor krijg je uw logo op de website van Side to Side.  Kies je voor de ‘zilveren formule’ dan kost u dat 500 euro en wordt uw logo naast de website ook op onze social media kanalen gepubliceerd.  Ga je voor de ‘gouden formule’, dan maak je 1000 euro over aan het goede doel en krijg je uw logo niet alleen op onze website en social media maar ook op de kledij die tijdens de tocht zal gedragen worden.

We zetten het graag nog even op een rijtje:

ParticulierBedrijven
15 cent per kilometer Volledige tocht: 45 euro (fiscaal aftrekbaar).Brons: 100 euro -> logo op website
Zilver: 500 euro -> logo op website en social media
Goud: 1000 euro -> logo op website, social media en kledij

Hier is alvast het rekeningnummer van de Vereniging voor Spina Bifida en Hydrocephalus vzw: BE39 0011 5533 9819.

De snelste manier om een donatie te doen, is via PayPal. Dat kan je makkelijk via onderstaande knop. Je kan aangeven bij betaling als je liever je naam niet wil laten verschijnen in geval je een schenking vanaf 100 EUR zou plannen.


Alvast bedankt voor uw steun!

Wil je graag meer informatie rond een eventuele sponsoring, laat dan gerust je gegevens achter, en ik neem snel contact met je op*.

*Uiteraard, zoals op alle andere formulieren in deze website, worden je persoonsgegevens conform GDPR-regels gebruikt, en dus ook uitsluitend en alleen voor dit project.