Side to Side in cijfers!

Side to Side is ongetwijfeld een groter succes geworden dan ieder van ons had durven hopen. Jullie hebben – en eigenlijk Vlaanderen bij uitbreiding – jullie hart getoond door op één of andere manier zij aan zij met Mario dit avontuur aan te gaan. Dit was en blijft ook onze eerste en belangrijkste doelstelling die we wilden bereiken met Side to Side.

Het is meer dan de moeite waard gebleken om jullie met Side to Side een inkijk te geven in het leven met spina bifida en hydrocephalus. Samen kunnen we meer, en de talrijke inspirerende verhalen die naar boven zijn gekomen in de afgelopen periode, tonen alleen maar aan dat Side to Side al heel snel de grenzen van een beperking heeft overstegen.

Wij zijn dan ook meer dan fier om u een idee te geven wat Side to Side in cijfers heeft betekend:
– 8 gezinnen die hun huis openstelden voor Mario
– 15 en meer artikels in de pers
– 80 mensen die een stuk met Mario mee gestapt of gereden hebben
– 100 mensen op het slotevent in Blankenberge
– 150 mensen op het half-time event in Katelijne
– 670 volgers op Sociale Media
– 7.900 bezoekers op onze Side to Side blog
– 27.500 mensen bereikt met onze Facebook pagina

En last but not least: 26.000 EUR opbrengst dankzij jullie giften en sponsoring!

De vereniging krijgt hiermee een belangrijke financiële impuls naar de toekomst van zijn werking. De activiteiten van de vereniging – met onder meer de kampen die jullie intussen ook kennen – zullen hierdoor een broodnodige ondersteuning krijgen. Veel dank om zij aan zij met ons te lopen in dit avontuur!

2 antwoorden op “Side to Side in cijfers!”

 1. Fantastisch Mario! Ook proficiat van mijn vader. Hij is blij dat hij je onderdak heeft kunnen bieden en zo zijn bijdrage heeft kunnen leveren aan je tocht.

  1. Hey Vic!
   Bedankt voor uw bericht!
   Ook dank aan uw vader om zijn huis voor mij open te stellen.

   groetjes,
   Mario

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.